Tekst op Thema voor bedrijven en particulieren

Tekst op Thema   

Humor, zonder de inhoud uit het oog te verliezen

Rop schrijft conferences, liedjes en/of gedichten toegespitst op uw congres, personeelsbijeenkomst of feestelijke gebeurtenis. Van te voren bespreekt hij met de organisator de thema’s en de doelstellingen van het evenement. Deze informatie combineert hij met de actualiteiten, de gebeurtenissen tijdens het evenement zelf en zijn eigen kijk op de thematiek tot ‘cabaret op maat’. Als relatieve buitenstaander houdt hij alle betrokkenen een spiegel voor, zonder al te genadeloos tegen gevoelige schenen te trappen, maar ook zonder gevoelige onderwerpen uit de weg te gaan.

Met Tekst op Thema trad Rop op voor GGZ Amsterdam, ProBiblio, Achmea, Groei & Bloei, Dermasalon U-Consultancy, Netwerk Hoorn, Amsterdam Noordwerkt en vele andere organisaties. 

Reacties uit het gastenboek n.a.v. Tekst op Thema:

‘Hoi Rop, Ben je weer wat bijgekomen van gisteravond? Wij nog niet helemaal hoor.......... ben nu op het werk, in De Tien Gemeenten, en iedereen heeft het er nog over. Doel bereikt dus!’
(Mw. F. de Vries, personeelslid verzorgingsinstelling Purmerend)

‘Het was weer een groot succes.’
(Mw. A. Jurgens, ProBiblio)

Huiskamervoorstelling

Tijd voor een feestje? Maar wil je iets anders dan anders? Dat kan. Nodig Rop uit voor een cabaretvoorstelling. Of laat hem optreden als Poëzie Jukebox. Of een combinatie van beide.  Rop kan zijn programma niet alleen inhoudelijk aanpassen, maar ook aan de locatie waar hij speelt. Huiskamer, een schuur omgetoverd tot een eendagstheater, veel is mogelijk. 

Rop kan komen vertellen en gedichten voordragen of wil je een echte voorstelling? Wil je een half uurtje of avondvullend? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Voor niet al te grote ruimtes neemt Rop zijn eigen geluidsinstallatie mee.

Reacties uit gastenboek na huiskamervoorstellingen:

‘Wat was het geweldig 4 april, onze kinderen vonden het ook cool, en verder heb ik hele leuke reacties gekregen.’
(Mw. A. van Langen, Heerhugowaard)

‘Huiskamervoorstelling bij "Huize de Jong" in Enkhuizen was wederom heel bijzonder. We hebben genoten van je voordrachten, lezingen, liedjes en gezichtsuitdrukkingen!!!’
(Leesclub Peperbek Enkhuizen)